Благодійні мистецькі проекти

Студенти кафедри продовжують долучатися до підготовки лотів для благодійних аукціонів на підтримку ЗСУ

Студенти спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника продовжують долучатися до підготовки лотів для благодійних аукціонів на підтримку ЗСУ. Цього разу розписи використаних боєприпасів виконали студенти першого та третього курсів: Вельган Вікторія, Гречанюк Каріна, Мельник Юліана, Пілешко Дарія, Старжинська Соломія, Таптунова Дарина, Шульга Тетяна, Яппарова Альона, Мішула Анастасія, Ясінець Анастасія.
Наближаємо перемогу разом!
   

Творча робота Павла Гриньківа взяла участь у благодійному аукціоні «Незламні на фронті – невтомні в тилу»

Творча робота Павла Гриньківа – студента 3 курсу спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника взяла участь 25 лютого 2024 р. в благодійному аукціоні «Незламні на фронті – невтомні в тилу», який проходив у м. Надвірна. Графічний твір П. Гриньківа «Портрет Героя України Дмитра Коцюбайла». (лінорит 2023 р.) був представлений разом із іншими 24 лотами – бойовими трофеями, виробами ручної роботи, книгами, шевронами та ін. За вторговані кошти придбають FPV – дрони для військових. (Фото: Facebook/Зіновій Андрійович).

Студенти-художники долучаються до благодійних проєктів

Студенти 2 курсу спеціальності 023 «Образотворчого мистецтво,
декоративне мистецтво, реставрація» Навчально-наукового інституту мистецтв
Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
продовжують долучатися до благодійних проєктів, вилучені кошти з яких йдуть
на підтримку ЗСУ. Олександра Гевко, Єлизавета Токарчук, Анастасія Іващенко
під керівництвом доц. Володимира Сандюка розписали ящики від боєприпасів.
Наближаємо перемогу разом!

   

Студенти долучаються до благодійних аукціонів на підтримку ЗСУ

Студенти Анастасія Мішула та Світлана Родніна  кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації продовжують долучатися до благодійних аукціонів на підтримку ЗСУ.  

 

Розпис гільз для благодійного аукціону для підтримки ЗСУ

Студенти другого курсу та магістранти кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації (Боднарук Любомира, Гевко Олександра, Іващенко Анастасія, Пліш Інна,Цап Ольга, Родніна Світлана) долучилися до збору коштів для підтримки ЗСУ, розписавши гільзи для благодійного аукціону.
Наближаємо перемогу разом!

           

Благодійний аукціон з ініціативи голови Ів.- Франківської обласної військової адміністрації Світлани Онищук.

7 вересня в м.Галичі успішно проведений черговий благодійний аукціон з ініціативи голови Ів.- Франківської обласної військової адміністрації Світлани Онищук. Захід відбувався в рамках відзначення 1125 – ої річниці м.Галича. У цьому важливому проекті, мета якого – підтримка ЗСУ, приймали участь керівники області, міста Галича, державні службовці, освітяни, митці, підприємці, волонтери, військовослужбовці. Загалом було зібрано 2 мільйони гривень. Приємно відзначити, що 4 лоти представили викладачі та випускники ПНУ ім.В.Стефаника / НН інститут мистецтв / і члени їх родин.
Це роботи Михайла Фіголя, Віталія Городецького, доцента кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Володимира Сандюка та бакалаврська робота випускника кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Василя Дзебчука. Роботи реалізовано за 136 тис. гривень .
Ми всі разом зробили ще один крок до Перемоги!
Автор Михайло Фіголь.
Бакалаврська робота випускника кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Василя Дзебчука.
Авторська робота доцента кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Володимира Сандюка.
Автор Віталій Городецький.

ГАЛЕРЕЯ НАСТІННИХ РОЗПИСІВ У СТОМАТОЛОГІЧНІЙ ПОЛІКЛІНІЦІ ІФНМУ,

СТВОРЕНА МАГІСТРАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО,

ДЕКОРАТИВНЕ МИСТЕЦТВО, РЕСТАВРАЦІЯ”

На прохання ректорату Івано-Франківського національного медичного університету студенти кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Навчально-наукового Інституту мистецтв ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» створили галерею мистецьких розписів для дітей молодшого віку.

Понад два місяці над розписом працювали магістри спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» Христина Биканова, Вікторія Гороховська, Іван Данищук, Ольга Келавець, Ольга Михайлів, Роман Мельник, Тетяна Міхеєнко, Марта-Марія Яручик. Вони представляють кафедру образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації.
Урочисте відкриття відбулось 6 грудня на кафедрі стоматології післядипломної освіти.  Настінні розписи отримали схвальні відгуки серед відвідувачів і трудового колективу.

Викладачі кафедри стоматології післядипломної освіти ІФНМУ подякували студентам-митцям за їх працю та вручили грамоти від ректорату університету. Керівництво кафедри також висловило вдячність ректору університету, професору Ігорю Цепенді та завідувачу кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації імені Михайла Фіголя Навчально-наукового інституту мистецтв, професору Богданові Бойчуку за сприяння в створенні галереї настінних розписів.

  

МИСТЕЦТВО,ЩО ЛІКУЄ

На замовлення Івано-Франківської обласної клінічної лікарні магістрами кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації було здійснено розпис палати № 4 Опікового відділення. Студенти-магістри спеціальності “Образотворче мистецтво”, а саме Христина Биканова, Ольга Михайлів та Іван Данищук, під керівництвом асистента кафедри Вікторії  Плотнікової, втілили свій барвистий задум у розписі кімнати, де одужуватимуть дітки із опікового відділення. Попереду ще розпис палати №3. А зараз одужуємо із героями всім відомого мультика!