Конкурс з образотворчого мистецтва

ОБЛАСНИЙ КОНКУРС З ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ЗАКЛАДІВ СЕРЕДНЬОЇ ТА ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ 

     Відповідно до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки, затверджені рішенням обласної ради від 25.12.2015 р. № 42-2/2015, Положення про обласний конкурс з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, науки та молодіжної освіти облдержадміністрації від 26.03.2019 р. № 180 та зареєстрованому в Головному територіальному управлінні юстиції в Івано-Франківській області від 04.04.2019 р. № 31/1578, з метою виявлення обдарованих здобувачів освіти і сприяння їх творчому розвитку, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва.

22 лютого 2020 року кафедра Образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації провела ІІІ етап конкурсу з образотворчого мистецтва  серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти та позашкільної освіти в приміщенні Навчально-наукового інституту мистецтв ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”.

В конкурсі взяли участь 87 здобувачів. Метою конкурсу – виявлення обдарованої учнівської молоді і сприяння її творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенні, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва.

Автори кращих робіт, переможці відзначені відповідно грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики.

НАКАЗ проведення обласного конкурсу образотворчого мистецтва

Нове положення про конкурс образотворчого мистецтва