ОН-ЛАЙН ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ ТА КЕРІВНИЦТВОМ ЛІЦЕЮ №23 ІМЕНІ РОМАНА ГУРИКА

6 квітня 2021 н. р. відбулась он-лайн презентація діяльності кафедри “Образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації” для учнів Ліцею №23 ім. Романа Гурика (м. Івано-Франківськ). На платформі ZOOM за посиланням:   https://us02web.zoom.us/j/5644689785?pwd=SUorSTlGZXYyYzYwNFlaS2lTVFhpUT09   учні ліцею мали можливість ознайомитись з особливостями навчання, переглянути візуальний ряд робіт зі спеціалізацій та дисциплін художнього циклу. У зустрічі брали участь викладачі кафедри, директор ліцею Микола Василик та учні. З метою усесторонньої презентації творчого потенціалу кафедри, велась розповідь про важливі моменти роботи, про перспективи навчання, про багатогранне та цікаве студентське життя.

Зустріч розпочалась зі вступного слова Бойчука Богдана Васильовича, завідувача кафедри, який познайомив учнів з викладацьким складом кафедри та історією зародження мистецької освіти в Прикарпатському національному університеті. Кузенко Петро Ярославович вів розповідь про умови вступу на освітні кваліфікації, зокрема наголосив на необхідність проходження ЗВО з української мови і літератури та історії України або хімії, що є обов’язковою умовою вступу на освітню програму.

Викладачами Мельничук Оксаною Дмитрівною, Попенюк Юлією Анатоліївною, Плотніковою Вікторією Володимирівною, Якимечком Миколою Богдановичем, Кіндрачуком Володимиром Богдановичем, Сандюк Ларисою Петрівною та Сандюком Володимиром Сергійовичем були презентовані основні спеціалізації, які складають найбільше зацікавлення для абітурієнтів. В наочній демонстрації відображено найтиповіші завдання, які виконує студент кафедри на протязі всього періоду навчання. Таким чином учні ліцею мали можливість простежити за творчим життям кафедри, визначитись з пріоритетними напрямками навчання, зацікавитись художньою творчістю.