КАФЕДРАЛЬНИЙ ПЕРЕГЛЯД З НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН “РИСУНОК” ТА “ЖИВОПИС”

Відбувся кафедральний перегляд робіт з навчальних дисциплін “Рисунок” та “Живопис”  студентів третього курсу кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації. Викладач: Сандюк Лариса Петрівна.

КАФЕДРАЛЬНИЙ ПЕРЕГЛЯД ЗІ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ “ГРАФІКА”

Відбувся екзамен та кафедральний перегляд робіт із спеціалізації «Графіка» студентів третього курсу кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації ПНУ імені Василя Стефаника. Викладач доцент Петро Микитович Прокопів.

ПЕРЕГЛЯД СЕМЕСТРОВИХ РОБІТ ЧЕТВЕРТОГО КУРСУ З РИСУНКУ ТА ЖИВОПИСУ

Відбувся кафедральний перегляд робіт з навчальної дисципліни “Рисунок та живопис за фахом” студентів четвертого курсу кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації. Викладач Дяків Марія Володимирівна.

ЗАПРОШУЄМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ ВИСТАВКИ ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ ЧЕТВЕРТОГО КУРСУ У ФОРТЕЧНІЙ ГАЛЕРЕЇ “БАСТІОН”

Кафедра образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації запрошує до перегляду виставки творчих робіт студентів четвертого курсу кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації зі спеціалізації «Малярство», «Графіка», «Іконопис», «Текстиль», «Скульптура» у фортечній галереї «Бастіон» за адресою Івано-Франківськ, Фортечний провулок 1.

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ НА ТЕМУ “ЕСКІЗНИЙ ПРОЄК ПАМ’ЯТНИКА КВІТКИ ЦІСИК”

15 червня 2023 р. відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських творчих робіт на тему «Ескізний проєкт пам’ятника Квітки Цісик» у с. Ліски Коломийського району Івано-Франківської обл. Конкурс відбувався на базі кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Навчально-наукового інституту мистецтв Читати далі

РОБОТА ЖУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ НА ТЕМУ “ЕСКІЗНИЙ ПРОЕКТ ПАМ’ЯТНИКА КВІТКИ ЦІСИК”

  7 червня 2023 р., відбулося визначення переможців  Всеукраїнського конкурсу студентських  творчих робіт на тему «Ескізний проєкт пам’ятника Квітки Цісик» в с. Ліски Коломийського району Івано-Франківської обл. – родинного села славетної американської співачки українського походження. Конкурс проходив на базі кафедри Читати далі