Вступні творчі іспити

Підготовка висококваліфікованого фахівця з образотворчого мистецтва та реставратора, викладача мистецьких дисциплін неможлива без ґрунтовного оволодіння рисунком, живописом та композицією, які є основою образотворчої грамоти.

Основне завдання  фахового вступного випробування з рисунку полягає в практичному оволодінні рисунком, як графічною мовою образотворчого мистецтва.

ВСТУП НА ОСНОВІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ у 2019 році

Вступ до нас: на перший курс денної і заочної форм навчання на основі атестата про повну загальну середню освіту. Творчий конкурс “Рисунок”

для зарахування на навчання за ступенем бакалавра за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» на основі повної загальної середньої освіти при прийомі на навчання у 2019 році

 

ВСТУП ЗА НЕСПОРІДНЕНОЮ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ (друга вища освіта) у 2019 році

Вступ до нас:  на другий курс денної та заочної форм навчання за неспорідненою спеціальністю. Творчий конкурс І “Рисунок”

 на другий курс денної та заочної форм навчання за неспорідненою спеціальністю. Творчий конкурс ІІ  “Композиція”

для прийому вступників, які здобули базову або повну вищу освіту та вступають на навчання на другий  курс (друга вища) для здобуття освітнього ступеня бакалавра за неспорідненою спеціальністю у межах вакантних місць ліцензованого обсягу, та осіб, які не менше одного року здобувають освітній ступінь бакалавра і виконують у повному обсязі навчальний план, для здобуття освітнього ступеня бакалавра за іншою спеціальністю на другий курс в Університеті в межах вакантних місць ліцензованого обсягу за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»

 

ВСТУП ЗА СПОРІДНЕНОЮ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ НА ОСНОВІ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ у 2019 році

Вступ до нас: на третій курс денної та заочної форм навчання (на основі диплома молодшого спеціаліста) за спорідненою спеціальністю. Творчий конкурс “Рисунок”

для зарахування на навчання за ступенем бакалавра на третій курс (з нормативним терміном навчання на вакантні місця) за умови вступу на споріднену спеціальність у межах вакантних місць ліцензованого обсягу за спеціальністю 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста у 2019 році

ВСТУП ЗА НЕСПОРІДНЕНОЮ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ НА ОСНОВІ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ у 2019 році

на третій курс денної та заочної форм навчання (на основі диплома молодшого спеціаліста ) за неспорідненою спеціальністю. Творчий конкурс “Рисунок”